Heeft u ook zo veel last van dat haar van uw hond? Moet u zelfs vier keer per dag de stofzuiger pakken? Wij hebben voor u de oplossing!

Wij van hondentrimsalon Deventer zorgen er voor dat uw hond bijna of geen loszittende haren meer heeft. Loszittend haar kan voor uw hond ook heel erg vervelend zijn. Het gaat namelijk jeuken en is uw hond zichzelf aan het krabben gedurende de hele dag.

Furminator behandeling
De furminator deshedding shampoo en conditioner zijn een onderdeel van de complete furminator anti-verhaarbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt uw hond gewassen met speciale shampoo die er voor zorgt dat alle dode haren los gaan zitten. Zo kunnen wij de haren gemakkelijk verwijderen met de furminator. Een waterblazer gebruiken wij om heel gemakkelijk het loszittend haar uit te blazen en vacht te drogen.

Deze behandeling is zeer geschikt voor kortharige honden met een verhaar probleem. Denk hierbij aan een Jack Russel, Rotweiler, Mopshond, Mechelse Herders enz.

Hoe kan mijn hond verharen, terwijl ik elke dag borstel?

Dit komt door een overborstelingseffect. De hersenen van uw hond geven prikkels af waardoor er weer nieuw haar wordt aangemaakt. Dit gebeurt keer op keer met als resultaat dat de losse haren blijven. Om dit effect tegen te gaan moet u de vacht van uw hond met rust laten. Borstel uw hond 1 keer in de twee weken met een rubberen borstel (kortharige hond). Het kan zelfs nog een half jaar duren om de vacht van uw hond weer in normale staat te krijgen.

 
Meer behandelingen.